Hirdetés

toszkana.lap.hu / Toszkána magyarul

Toszkána magyarul

Olaszország esszenciája - travelline.hu

Toszkánáról minden - családosoknak

Az Ongo.hu oldalon 2006 óta osztják meg egymással felhasználóink utazási élményeiket, képeiket, videóikat.

Oldalunkon olyan hasznos információkat osztunk meg az Olaszország, Toscana szerelmesei számára, melyek nélkülözhetetlenek ha mikrobusszal tervezi valaki az útját. Olvashat az érdeklődő az út hosszáról, az útvonalról, de a szállásokról, az ételekről, az árakról, az időjárásról és még sok minden másról. Utazási ajánlatunkat érdekes fotókkal illusztráltuk.

Oldalunkon nemcsak Siena töréntete található meg részletesen magyar nyelven, hanem a város, azaz Siena főbb látnivalói is, a főtér, a Dóm, a Városháza, a Torre del Mangia részletes magyar leírása is. Írunk ezen kívül a fontosabb tudnivalókról, a parkolásról, a bevásárlásról, illetve programajánlatokkal látjuk el a kedves érdeklődőket. Tanácsot adunk az Uffizi Képtárba való bejutáshoz is.

Meghatározás:

A chianti bor és az olívaolaj hazája az Appeninek és a Ligur-tenger által közrefogott területen fekvő Toszkána sokak szerint Olaszország legszebb vidéke. Az ideutazót azonnal rabul ejti ez az örökzöld növényzettel és szőlőültetvényekkel tarkított dimbes-dombos táj, megigézi a középkori városok ódon hangulata és az egyik ámulatból a másikba ejtik egy évezredes kultúra csodálatos műalkotásai.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Toszkána magyarul
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés